Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Përmirësimi i inftrastrukturës rrugore.

Bashkia Mirditë vazhdon punën në përmirësimin e infrastrukturës rrugore për t’u përgjigjur kërkesave të qytetarëve.

Në Njësinë Administrative Rubik, në fshatrat Rrasfik dhe Fang, janë sistemuar dhe zgjeruar rrugët që lidhin këto fshatra me rrugën kryesore, vendosur tombina dhe hapur kanalet kulluese.

Aktualisht po punohet në rrugën Munaz -Rrajë e Zezë- Velë, e cila kishte nevojë emergjente për ndërhyrje.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.