Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Qytet i pastër, fëmijë të shëndetshëm

Nxënësit e shkollës Pashko Vasa u angazhuan në pastrimin e qytetit Rrëshen .
Së bashku mund të mbajmë një mjedis të pastër dhe të sigurt për rritjen e një brezi të shëndetshëm.

Ky aktivitet u zhvilllua nga organizata Opportunity Balance and Overcoming në kuadër të projektit “Go Green” .

 

   

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.