img

Bëhu pjesë e grupit të vullnetarëve

REGJISTROHU
img

Kalendari i fushatave sensibilizuese

LEXO MË SHUMË

Na mbështesni me kontributet tuaja

Janë mbledhur $1,000 nga $5,000 që duhen
$ 5.00
Të dhëna personale

Billing Details

Kontributi total $5.00

Prioritetet e BASHKISË MIRDITË

Ne punojmë për të ndërtuar një Mirditë që funksionon shumë, jo pak. Kjo do të thotë ndërtimi i veprave infrastukturore, investimet në arsim dhe shëndetësi, zhvillimi ekonomik, që Mirdita të mos jetë furnizim për emigracionin, por vend që ofron të ardhme dhe siguri për qytetarët e saj!

Projekti i plotë
01

Ekonomia

Zhvillimi ekonomik vendor kërkon vizion, strategji dhe udhëheqje politike

Lexo më shumë
02

Shëndetësia

"Shëndet për të gjithë, më shumë vite jetës, më shumë shëndet viteve”.

Lexo më shumë
03

Kendi i BE

Integrimi në BE është sfidues dhe kërkon shumë përpjekje nga ana e administratës

Lexo më shumë
04

Arsimi-Kultura-Sporti

Rritja e pjesëmarrjes në vendimmarrje dhe fuqizimi i të rinjve është synimi ynë

Lexo më shumë
Publikuar më: 11 Mar, 2020
Takim i grupit të punës për masat parandaluese ndaj sëmundjes nga “COVID-19” në territorin e Mirditës

Kryetar i bashkisë Mirditë, z. Ndrec Dedaj, njëherit kryetar i grupit të punës në territorin e kësaj bashkie, p

Më shumë
Publikuar më: 11 Mar, 2020
Thirret mbledhja jashtë rradhe e këshillit të bashkisë

- Në përgjigje të situatës emergjente të krijuar nga Covid–19 (Coronavirus) – Kryetari i bashkisë Mirdit

Më shumë

Ndrec Dedaj

Administrata

Njihuni me drejtuesit e Bashkisë Mirditë

Takime & Evente

Shiko më shumë

Abonohu

Mënyra më e mirë për t'u informuar në lidhje me punën e administratës së Bashkisë Mirditë është të regjistroni emailin tuaj këtu!

mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian