Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Uncategorized

Viti i ri shkollor 2023-2024

Në ditën e parë të vitit të ri shkollor të arsimit parauniversitar 2023-2024, Kryetari i Bashkisë Mirditë Z.Albert Melyshi përshëndeti nga afër mësuesit, nxënësit dhe prindërit.
Z. Melyshi vizitoi shkollën 9- vjeçare “Nënë Tereza” Rrëshen, nga ku ju uroj të gjithë nxënësve një vit sa më të mbarë shkollor, në veçanti atyre që ulen për herë të parë në bankat e shkollës.
Gjithashtu ju uroj mësuesve shumë suksese dhe mbarësi në misionin e tyre fisnik.
Kryetari i Bashkisë shprehu angazhimin maksimal në mbështetjen dhe motivimin e arsimimit të të rinjve të Mirditës.

Ftesë për dëgjesë publike

Njoftim!
Në kuadër të hartimit dhe përgatitjes së paketës fiskale dhe buxhetit vendor për vitin 2023, Bashkia Mirditë fton të gjithë qytetarët të marrin pjesë duke shprehur mendimet dhe sugjerimet e tyre në dëgjesat publike që do te zhvillohen në të gjitha Njësitë Administrative, sipas kalendarit.