Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Komunitet

Qytet i pastër, fëmijë të shëndetshëm

Nxënësit e shkollës Pashko Vasa u angazhuan në pastrimin e qytetit Rrëshen .
Së bashku mund të mbajmë një mjedis të pastër dhe të sigurt për rritjen e një brezi të shëndetshëm.

Ky aktivitet u zhvilllua nga organizata Opportunity Balance and Overcoming në kuadër të projektit “Go Green” .

 

   

Përmirësimi i inftrastrukturës rrugore.

Bashkia Mirditë vazhdon punën në përmirësimin e infrastrukturës rrugore për t’u përgjigjur kërkesave të qytetarëve.

Në Njësinë Administrative Rubik, në fshatrat Rrasfik dhe Fang, janë sistemuar dhe zgjeruar rrugët që lidhin këto fshatra me rrugën kryesore, vendosur tombina dhe hapur kanalet kulluese.

Aktualisht po punohet në rrugën Munaz -Rrajë e Zezë- Velë, e cila kishte nevojë emergjente për ndërhyrje.