Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Arsim

Laboratori i Sukseseve në Mirditë

Në kuadër të projektit “Laboratori i Sukseseve Mirditë” departamenti Brain Gain dhe Ekselenca në bashkëpunim me Eugenius Fondation dhuruan disa kompjutera në shkollat e Mirditës.

Eugenius Foundation, fitoi një projekt nga Komisioni Europian dhe aktualisht po shpërndan kompjutera nëpër shkolla të ndryshme në Ballkanin Perëndimor.

Ndër të tjera u zgjodhën dy shkolla të Mirditës për të dhuruar kompjutera, shkolla e mesme “Marianne Graf” në Reps dhe shkolla e mesme “Ndrec Ndue Gjoka” në Fan”.

Bashkia Mirditë i falenderon për përkushtimin ndaj arsimit dhe zhvillimit të komunitetit tonë.