Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftime

Bashkojmë zemrat e dhurojmë dashuri!

FTESË E HAPUR
Bashkojmë zemrat e dhurojmë dashuri!
Rrëshen, më 23 dhjetor 2023,

Drejtuar çdo mirditori vullnetmirë e zemërgjerë, që në këtë prag festash të bashkohemi të gjithë, duke treguar si gjithmonë vlerat e larta njerëzore dhe bujarinë që ndër shekuj na ka karakterizuar! Le të heqim diçka nga vetja, familja jonë, për ta ndarë me ata që kanë më shumë nevojë e më pak mundësi!
Me iniciativën e Bashkisë Mirditë në bashkëpunim me Motrat e Shën Xhovanna Antidës dhe Vizion OJF është ndërmarrë një nismë bamirësie, e cila ka filluar me kontributin e të gjithë punonjësve të Bashkisë, duke vijuar më tej me këtë ftesë të hapur drejtuar çdo qytetari mirditas, brenda dhe jashtë kufijve të vendit, biznesmenë e kushdo tjetër, për të kontribuar me zemër sipas mundësisë, për familjet në nevojë në zonën tonë.
Faleminderit dhe për shumë mot Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024!
Urojmë begati në familjet tuaja!

*Komisioni i mbledhjes së kontributeve ndodhet në sallën e
Këshillit Bashkiak Mirditë, ditën e martë, datë 26 dhjetor ora 08:00- 14:00.

Email: info@bashkiamirditë.gov.al
Nr. Kontakti:
☎️+3552162333
+355695755444
+355696890984

Njoftim !

Qendra e Personel Rekrutimit në Ministrinë e Mbrojtjes kërkon të rekrutojë kandidatë për ushtarë/detarë aktivë në Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë.

Kriteret për ushtarë/detarë aktivë:
– Të jetë shtetas shqiptar
– Mosha e rekrutimit është 18 vjeç – 27 vjeç.
– Të ketë kryer arsimin, minimumi 9 vjeçar brenda ose jashtë vendit.

Dokumentacioni që do të paraqesin kandidatët:
– Kërkesë me shkrim;
– Fotokopjen e kartës së identitetit;
– Formular i vetëdeklarimit;
– Dy fotografi të përmasave 4×6 cm dhe dy fotografi të përmasave 9×12cm;
– Fotokopje të noterizuar të çertifikatës së arsimit 9- vjeçar/ diplomës së arsimit të mesëm/ universitetit;
-Diplomë, dëshmi apo çertifikatë për aftësinë profesionale (nëse ka), të noterizuara;
-Dokument i qendrës shëndetësore të lëshuar nga mjeku i familjes;
-Ekzaminimet mjekësore për agjentët infektivë (Hepatit B, Hepatit C, Sifiliz etj.), grupin e gjakut të lëshuar nga drejtoritë e shendetit publik ose laborator mjekësor të licensuar për këto analiza;
– Vërtetim nga prokuroria, gjykata dhe dëshmi penaliteti.

Shtetasit që dëshirojnë të shërbejnë në FA si ushtarë / detarë aktivë do të aplikojnë: online nëpërmjet portalit e- Albania në shërbimin ” Aplikim për rekrutimin e Forcave të Armatosura”, në postë, në seksionet e rekrutimit në qarqe, si dhe në QPR.
Afati për regjistrim është deri me datë 09.01.2024

 

Bashkohu për të parandaluar dhunën ndaj grave dhe vajzave.

Ditën e Enjte me datë 7 dhjetor 2023, Bashkia Mirditë në bashkëpunim me ZVAP Mirditë, NJVKSH, shoqatën Vizion OJF dhe fondacionin Mary Ward Loreto, ju fton t’i bashkoheni aktivitetit ndërgjegjësues kundër dhunës me bazë gjinore në kuadër të 16 ditëve të aktivizimit për eliminimin e këtij fenomeni.