Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Albania Austria Partnerschaft-Marianne Graf

 

Listë e projekteve kryesore të realizuara nga Marianne Graf në periudhën 2018-2022

 1. Infokulla + Zyrat
 1. Qendra Agro
 1. Shtëpia e bletave
 1. Ndihmë për Shërbimin Zjarrëfikës
  1. Zjarrëfikëse
  2. Autobot
  3. Uniforma profesionale
 1. Zjarr në pyje

5 pika për ndërhyrjen ndaj zjarrit në pyje të pajisura me çanta për shuarje zjarri, uniforma dhe vegla të tjera te nevojshme

 1. Rrugë në Velë
 2. Mountain Station dhe Heart Place në Malin e Velës
 3. Shërbimi i rrugëve

Miniekskavator

 1. Gurth Spaç
  1. Bujtinë
  2. Kapele
  3. Mulli
  4. Kullë vrojtimi + Rrëqebull + Pikë për mbrojtjen nga zjarri në pyje
  5. Këmbanore
  6. Ura
  7. Lufta kundër processionaria
 1. Lufaj
  1. Bujtinë
  2. Shpellë + Dragoi + Shteg
  3. Kapele
  4. Kerpudha
  5. Ujesjelles (shpime per gjetjen e ujit, sistemi i kanaleve dhe tubave, depot)
  6. Lera
  7. Menaxhim i ujit të çative (trumat dhe depot per grumbullimin e ujit te çative 6 cope)
  8. 5 Kulla të restauruara