Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kupa “Arjana Arapi”

Bashkia Mirditë në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Volejbollit, me datë 12 maj 2024, organizoi në pallatin e sportit të qytetit Rrëshen, Kupën “Arjana Arapi” me pjesëmarrjen e ekipeve U-16 të Dinamos, Club Albania, Farka Volley dhe Mirdita.
Kupa u organizua për nder të së ndjerës ish-volejbollistes “Arjana Arapi” e cila u nda nga jeta në mënyrë të parakohshme.
Pjesëmarrës në aktivitet ishin sportdashës mirditorë, prindër të fëmijëve, ish-volejbollistë, biznesmenë, kryetarë të bashkive, deputetë, ish-presidentë të ekipit Minatori, si dhe kryesia e FSHV-së.
Në emër të Federatës Shqiptare të Volejbollit, Z. Erlind Pëllumbi, vlerësoi me mirënjohje për kontributin në sportin e volejbollit:
● Gjyste Përbasha
● Valbona Arapi
● Marte Reci
● Majlinda Hamitaj
● Mark Kolaj

Trofeun “Kupa Arjana Arapi”, e dha Kryetari i Bashkisë së Mirditës, Z. Albert Melyshi për ekipin fitues të Club Albania.
Gjithashtu kryetari i bashkisë shpërndau, Çertifikata Mirënjohjeje për ish-trajnerë, ish-lojtarë dhe ish-presidentë të Ekipit Minatori:
1. Haki Halili
2. Preng Toma
3. Jorxhi Koçuli
4. Rake Loci
5. Lumturie Nika Gjoka
6. Arjana Arapi
7. Vitore Gjoni (Tusha)
8. Lindita Hoxha
9. Pranvera Luca
10. Loreta Nika
11. Dalina Kolaj
12. Pashk Biba
13. Muhamed Troplini
14. Fran Kaçorri

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.