Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Koncert festiv në ditën e Pashkëve në Mirditë

Mbrëmjen e datës 31.04.2024 u zhvillua koncerti festiv i Ditës së Pashkëve i organizuar nga Bashkia Mirditë.
Na nderuan me pjesëmarrjen e tyre, banda muzikore:
-Jurgen Cara në kitarë, Blerta Dodaj dhe Endrik Beba në vocal, Beriland Kadeli në bateri, si dhe Klodjan Rexhepaj në sint. Emigrantë të kthyer për të festuar me familjet e tyre, qytetarë të shumtë dhe fëmijë u bashkuan për të
shijuar muzikën dhe atmosferën festive.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.