Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Viti i ri shkollor 2023-2024

Në ditën e parë të vitit të ri shkollor të arsimit parauniversitar 2023-2024, Kryetari i Bashkisë Mirditë Z.Albert Melyshi përshëndeti nga afër mësuesit, nxënësit dhe prindërit.
Z. Melyshi vizitoi shkollën 9- vjeçare “Nënë Tereza” Rrëshen, nga ku ju uroj të gjithë nxënësve një vit sa më të mbarë shkollor, në veçanti atyre që ulen për herë të parë në bankat e shkollës.
Gjithashtu ju uroj mësuesve shumë suksese dhe mbarësi në misionin e tyre fisnik.
Kryetari i Bashkisë shprehu angazhimin maksimal në mbështetjen dhe motivimin e arsimimit të të rinjve të Mirditës.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.