Njoftim!
Në kuadër të hartimit dhe përgatitjes së paketës fiskale dhe buxhetit vendor për vitin 2023, Bashkia Mirditë fton të gjithë qytetarët të marrin pjesë duke shprehur mendimet dhe sugjerimet e tyre në dëgjesat publike që do te zhvillohen në të gjitha Njësitë Administrative, sipas kalendarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.