Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Month: June 2023

Betimi për mandatin e Kryetarit të Bashkisë Mirditë, z. Albert Mëlyshi dhe Konstituimi i Këshillit Bashkiak.

Ditën e sotme, datë 27.06.2023 në Pallatin e Kulturës Rrëshen, u mbajt konstituimi i Këshillit të Bashkisë Mirditë.
Në këtë mbledhje u mandatuan dhe u betuan, anëtarët e rinj të këshillit bashkiak Mirditë:
1. Dila Prenga
2. Aleksandër Picaku
3. Marjana Prenga
4. Nikolin Kaçorri
5. Albina Vuka
6. Fran Ndrejaj
7. Florenc Gjonaj
8. Mark Gjoka
9. Esmeralda Prenga
10. Aleksandër Lusha
11. Dava Simoni
12. Ndue Beci
13. Ertor Ndreu
14. Marjana Molla
15. Arben Lekgegaj
16. Brixhilda Noka
17. Leonard Lleshaj
18. Silva Gjomarkaj
19. Erion Nikolli
20. Ndue Halili
21. Rigerta Loku.
Kryetar i Këshillit të Bashkisë Mirditë u zgjodh z. Aleksandër Picaku.
Zv.Kryetarë të Këshillit të Bashkisë Mirditë u zgjodhën:
1. Albina Vuka
2. Florenc Gjonaj.
Përfaqësues në Këshillin e Qarkut Lezhë u zgjodhën:
1. Ertor Ndreu
2. Mark Gjoka
3. Esmeralda Prenga.

Kryetari i Këshillit, z. Picaku deklaroi vlefshmërinë e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Mirditë, z. Albert Mëlyshi.
Z. Mëlyshi u betua në kushtetutë, përpara të gjithë qytetarëve të Mirditës, dhe të ftuarve të nderit, si dhe firmosi aktin e betimit.
Pas firmosjes së aktit të betimit, z. Mëlyshi iu drejtua Bashkisë Mirditë, ku në zyrë pritej nga paraardhësi i tij, z. Ndrec Dedaj për dorëzimin e detyrës, sipas protokollit, duke treguar kështu një sjellje qytetare, përgjegjshmëri dhe profesionalizëm, nga të dyja palët.

Njoftim !

Të nderuar qytetarë, ju njoftojmë se shorti publik i datës 09.06.2023 , për përfituesit e njësive të banimit në banesat individuale, të ndërtuara në zonën e re zhvillimore do të anullohet për arsye teknike dhe proceduriale.
Hedhja e shortit publik për përfituesit, do të zhvillohet në datën 22.06.2023, ora 11:00 në ambientet e sallës së Këshillit Bashkiak (Godina e Re).
Duke ju falenderuar për mirëkuptimin!
Lista e 35 familjeve përfituese nga rindërtimi i banesave individuale në zonën e re zhvëllimore,Rrëshen, Mirditë