Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Month: October 2022

Ftesë për dëgjesë publike

Njoftim!
Në kuadër të hartimit dhe përgatitjes së paketës fiskale dhe buxhetit vendor për vitin 2023, Bashkia Mirditë fton të gjithë qytetarët të marrin pjesë duke shprehur mendimet dhe sugjerimet e tyre në dëgjesat publike që do te zhvillohen në të gjitha Njësitë Administrative, sipas kalendarit.