Browsing Archive Qershor, 2007
0
Projekti 4 vjeçar për turizmin kulturor në Mirditë
0

Duke qenë se Mirdita shtrihet në një reliev kodrinor dhe malor dhe pa dalje në det, mbetet si e vetmja mundësi atraktive për vizitorët vendas dhe të huaj ...

BASHKIA
Logo