Browsing Archive Dhjetor, 2016
0
Bashkia Mirditë, bilancet e një viti Dedaj: Vitin 2017 do t’a perifrazoja me vetëm një fjalë: Projekte!
0

Botuar ne gazeten TEMA....kliko ketu Pyetje: Zoti kryetar,edhe pak ditë dhe hap siparin një vit i ri. Çfarë ishte për ju dhe bashkinë Mirditë që drejtoni, ...

0
Dekodera dhe ndihma ushqimore, për përfituesit e ndihmës ekonomike
0

Bashkia e Mirditës, ka zgjedhur ta kalojë ditën e sotme duke u shërbyer qytetarëve në nevojë, pavarësisht faktit, që ishte Krishtlindje, dhe  administrata ...

0
Takime të zgjeruara konsultative. Në fokus Paketa fiskale dhe Buxheti 2017
0

Bashkia Mirditë ka vijuar me diskutimin paraprak të sistemit të ri fiskal dhe projekt buxhetin për vitin 2017. Pikërisht ditën e sotme është organizuar një ...

0
Paketa e re fiskale 2017, diskutim i gjerë me grupet e interesit në Njësitë Administrative Orosh dhe Fanë
0

Në kuadër të prezantimit të treguesve fiskal në bashkinë Mirditë për vitin 2017 me grupet e interesit, janë organizuar dëgjesa publike në njësitë ...

0
Nisin punimet për rijetëzimin e sistemit vaditës Malaj 2 (faza e dytë) Kryetari Dedaj: “Vitin që vjen, Kodër Rrësheni, Korra dhe Shtana do te marrin ujë për vaditje”
0

Edhe pse në ditë dimri me temperatura të ulëta, vijon puna intensive për kthimin në normalitet të sistemit vaditës pothuajse në të gjithë territorin e ...

BASHKIA
Logo