Browsing Archive Shtator, 2017
0
Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin shtator
0

Këshilli i Bashkisë Mirditë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen e radhës për muajin shtator, ku pas diskutimeve u miratuan vendimet e mëposhtme: 1.“Për ...

0
Njoftim – Kujtesë për pagimin e këstit të parë për taksat dhe tarifat vendore
0

Taksapagues të Bashkisë Mirditë! Ju rikujtojmë se ka përfunduar afati i pagesës së këstit të I-rë për taksat dhe tarifat vendore 2017. Nga data 11.07.2017 , ...

0
Faza e parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor/ Mbahet dëgjesa publike
0

Është mbajtur ditën e premte dëgjesa publike në kuadër të “Fazës së parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor” në ambjentet e Pallatit të Kulturës ...

0
Ftesë për dëgjesë publike, faza e parë për përgatitjen e Planit të Përgjithshëm Vendor
0

Bashkia Mirditë, ju fton në 15 Shtator 2017, ora 11:00 tek Pallati i Kulturës, në dëgjesën publike me qëllim informimin dhe diskutimin për hartimin e Planit të ...

BASHKIA
Logo