Browsing Archive Gusht, 2018
0
Kremtohet 80-vjetori i Grevës së Rubikut
0

  Pas 80 viteve, pikërisht në vendin ku u mbajt greva e minatorëve dhe punonjësve të Rubikut, që punonin për llogari të konçensionarit italjan të kohës ...

BASHKIA
Logo