INVESTIME
0
100+ fshatrat Bashkia Mirditë,  vijon  puna për hartimim e Strategjisë Zhvillimore të fshatrave Orosh dhe Katund i Vjetër
0

Me iniciativën e kryetarit të bashkisë z. Ndrec Dedaj janë realizuar takime konsultative me qëllim realizimin e një strategjie sa më në konformitet me zonat që ...

0
“Promovimi i turizmit malor në Bashkinë Mirditë nëpërmjet kthimit të resurseve natyrore në produkte turistike të vizitueshme dhe të aksesueshme”.
0

Ka startuar punën projekti “Promovimi i turizmit malor në Bashkinë Mirditë nëpërmjet kthimit të resurseve natyrore në produkte turistike të vizitueshme dhe të ...

0
Kryeministri i Shqipërisë z. Edi RAMA, inspektoi investimet në Bashkinë Mirditë
0

“Bashkia Mirditë është kthyer në një kantier pune ku po zbatohen një sërë projektesh dhe ndërhyrjesh infrastrukturore, të cilat do t’u mundësojnë banorëve më ...

0
Nis puna për ndërtimin e një prite lumore, në Mashtërkor
0

Një front tjetër pune është hapur në fshatin Mashtërkor, Njësia Administrative Orosh.  Me një fond prej 27,459,000 lekësh Bashkia Mirditë synon ti japë fund ...

0
Fillon puna për rehabilitimin e rezervuarve të ujit, në Sheshaj dhe Troje
0

Bashkia Mirditë i ka kushtuar një vëmendje të veçantë rehabilitimit të ujëmbledhësve  të shumtë që janë në territorin e saj. Kjo edhe për faktin se banorët e ...

0
Nis puna për rehabilitimin e rrugës Livadhi i Turkut – Kurbnesh
0

Pas prej më shumë se 20 vitesh pa asnjë ndërhyrje rehabilituese, ka nisur puna intensive për kthimin në normalitet të një prej segmeteve më problematikë në ...

0
Fillon mbjellja e 1500 fidanëve të akacies në afërsi të Repsit. Të pranishëm Zv/Kryeministri Niko Peleshi dhe ministri Lefter Koka.
0

  Lugina e Fanit në Mirditë sëshpejti do të ridimensionohet përsa i përket përmbajtjes së pyllëzimit në faqet e maleve të saj. Situata e rëndë që ...

0
Riparim  i ndriçimit rrugor të qytetit
0

Siç e dimë në stinën e verës, lëvizja e njerëzve gjate orëve te darkës është e shumtë në qytetin e Rrëshenit dhe ndriçimi i rrugëve ka një rëndësi tepër të ...

BASHKIA
Logo