Tag: thirrje per aplikime
0
Thirrje për aplikime/ Trajnime: Fuqizimi i grave dhe të rinjve në Mirditë
0

Fondacioni për Zhvillimin e Mirditës po organizon trajnime për mënyrat e fuqizimit të grave dhe të rinjve në Mirditë. Trajnimet do të zhvillohen në kuadër të ...

BASHKIA
Logo