Ditë: 20 Nëntor, 2015

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë

  • Publikuar më: 20 Nëntor, 2015
  • 0

“Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” mbërrin edhe në Mirditë. Prej disa vitesh nisma “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë” është kthyer në traditë. Një nismë e tillë është iniciuar nga Shoqëria Civile dhe mbështetet e përkrahet nga Qeveria e Shqipërisë dhe një sërë organizmash ndërkombëtare. Në këtë kuadër edhe në Bashkinë Mirditë, konkretisht në …

Lexo të plotë
sqAlbanian
sqAlbanian