Ditë: 27 Nëntor, 2018

Mirënjohje për dy motrat murgesha, Bija të Dashurisë së Krishterë

  • Publikuar më: 27 Nëntor, 2018
  • 0

-Për shërbimet  humane në komunitetin e Mirditës prej disa viteve- Kryetari i bashkisë z.Ndrec Dedaj, nderoi me Mirënjohje të Bashkisë Mirditë, dy motrat murgesha, Bija të Dashurisë së Krishterë, të cilat shërbejnë humanisht prej disa viteve në Mirditë.  Ato janë motër Dafina Grabanica, e ardhur nga Klina e Kosovës me shërbim kishtar në Mirditë dhe …

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian