Category
 • Home
 • Archive by category "NJOFTIME"

Takim i grupit të punës për masat parandaluese ndaj sëmundjes nga “COVID-19” në territorin e Mirditës

 • Publikuar më: 11 Mars, 2020
 • 0

Kryetar i bashkisë Mirditë, z. Ndrec Dedaj, njëherit kryetar i grupit të punës në territorin e kësaj bashkie, për marrjan e masave për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së sëmundjes “COVID-19”, sot në takimin e radhës është ndalur në një analizë të gjerë të situatës në Mirditë sa i përket këtij fenomeni të rrezikshëm për …

Lexo të plotë

Thirret mbledhja jashtë rradhe e këshillit të bashkisë

 • Publikuar më: 11 Mars, 2020
 • 0

– Në përgjigje të situatës emergjente të krijuar nga Covid–19 (Coronavirus) – Kryetari i bashkisë Mirditë z. Ndrec Dedaj, ka thirrur sot mbledhjen jashtë rradhe të këshillit të bashkisë, pas situatës emergjente të krijuar nga Coronavirus (Covid-19), i cili tashmë rezulton të ketë prekur vendin tonë në disa raste, mbledhje kjo e mbështetur në ligjin …

Lexo të plotë

Bashkia e Mirditës, përfundon sot dëgjesat publike për rindërtimin.

 • Publikuar më: 06 Mars, 2020
 • 0

Me dëgjesën në njësinë administrative të Rrëshenit, Bashkia Mirditë mbylli dhe tour-in e dëgjesave publike me banorët e zonave të ndryshme për problematikat që lidhen me Rindërtimin nga dëmet e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar. Në dëgjesën e organizuar me qytetarë të Rrëshenit dhe banorët e fshatrave të kësaj njësie …

Lexo të plotë

Bashkia e Mirditës, vijon dëgjesat publike për proçesin e rindërtimit

 • Publikuar më: 04 Mars, 2020
 • 0

  Në kuadër të dëgjesave publike për proçesin e rindërtimit bashkia e Mirditës, vijon me takimet qytetare në njësitë e saj administrative. Pjesëmarrëse në këto takime është nënkryetarja e bashkisë Zj.Klodjana Përgjetani, Drejtoresha e zyrës së Urbanistikës Zj.Adelina Dukaj si dhe përfaqësues të tjerë të bashkisë. Përfaqësuesit realizuan një prezantim të punës së bërë deri …

Lexo të plotë

Mblidhet Këshilli bashkiak Mirditë, miratohen projekt/vendimet e paraqitura

 • Publikuar më: 26 Shkurt, 2020
 • 0

Këshilli bashkiak miratoi në mbledhjen e sotme projekt/vendimet e paraqitura nga kryetari i bashkisë, ndërkohë pati një shtesë të një projekt/vendimi për “Përdorim fondi rezervë për Rezervuarin e Sheshajve”. -Projekt/vendimi i Kryetarit të bashkisë “Për miratimin e pagesës së plotë të qirasë për një periudhë 1 (një) vjeçare sipas vlerës së tregut, për familjet banesat …

Lexo të plotë

Njoftim mbi mbarimin e afatit te pageses se takses familjare

 • Publikuar më: 30 Janar, 2019
 • 0

TË NDERUAR  TAKSAPAGUES TË BASHKISË MIRDITË Ju  njoftojmë qe ka mbaruar afati per pagesen e takses familjare. Per cdo vonese në pagesën e taksave familjare do te perllogariten gjoba dhe kamatevonesa. Afati i fundit per detyrimet vendore per vitin 2018 eshte data 31 Mars 2019  . Per detyrimet e prapambetura vendore te viteve 2016-2017 ka …

Lexo të plotë

Si të paguajnë Taksat qytetarët

 • Publikuar më: 30 Janar, 2019
 • 0

Pagesa e Taksës mbi Ndërtesën: Për kategorinë “Ndërtesa banimi” (nënkupton banesën në pronësi ku taksapaguesi ka banimin e zakonshëm)kategorinë “Ndërtesa në pronësi më shumë se një banesë” (taksapaguesit të cilët kanë në pronësi më shumë se një banesë),”Ndertesa ne perdorim (kontrate qiraje) detyrimi paguhet në 4 keste të barabarta përkatësisht nga çdo familje,. Shuma e …

Lexo të plotë

Njoftim mbi dorezimin e kopjes se dokumentit te pronesise, ku ushtroni aktivitetitin e bisnesit

 • Publikuar më: 30 Janar, 2019
 • 0

NJOFTIM TË NDERUAR  TAKSAPAGUES TË BASHKISË MIRDITË Në zbatim të VKM nr 132 datë 07.03.2018 pika 9 “Regjistri qendror i bazës së të dhënave të pasurisë së paluajtshme kadastra fiskale) ju drejtohemi ju, -Pronarët e ndërtesave, përdorues të ndërtesave , qytetarë që kanë ndërtesen në proces legalizimi apo qytetare që nuk kanë asnjë nga sa …

Lexo të plotë
mersin escort
sqAlbanian
sqAlbanian